woensdag 19 februari 2020

Stand-up comedy

Geboren en getogen als de dochter van een beroepsmilitair trekt Chantal Curinckx sinds 2015 lachend het land door. Het begon allemaal met de oprichting van “De Omwentelaar”, een klein bedrijfje dat Lachyoga-sessies aanbiedt die door haarzelf gegeven worden. Sindsdien heeft ze al veel mensen kunnen bekoren met haar aanstekelijke lach.
Ze geniet ervan mensen te kunnen entertainen en de stap naar Stand-up comedy lag dan ook voor de hand. Met de gedachte “wie lacht heeft macht” probeert ze anderen ook aan het lachen te krijgen, want laten we even eerlijk zijn wie lacht er nou niet graag? Met een lach en een traan stak ze dan ook haar eerste show in elkaar. Tijdens “Katten, kronkels en kanonnen” neemt ze je mee in een heuse en soms zelfs helse tocht door de lachende en minder lachende periodes in haar leven, de ups en downs van daten en ook haar grote legerdroom mag zeker niet ontbreken! Wie denkt dat het alledaags leven geen spektakel kan zijn, kan maar beter plaats houden in zijn agenda want zij is klaar om je het tegendeel te bewijzen!
Een optreden van ongeveer anderhalf uur (pauze inbegrepen) voor particulieren en verenigingen kost 150 euro, verplaatsingskosten niet inbegrepen.
Voor de prijs van een optreden als teambuilding in uw bedrijf graag even contact opnemen.
De verplaatsingskosten worden steeds enkele reis berekend (vanuit Geel) en bedragen:
tot 10 km = 10 euro, tussen 10 en 20 km = 20 euro, tussen 20 en 30 km = 30 euro....
Meer info of een gratis vrijblijvende offerte? chantal.curinckx@deomwentelaar.be
0496 17 66 32

Lachyoga

Lachyoga voor iedereen van 6 tot 102 jaar! Iedereen kan de sessie meedoen, ook mensen met bewegingsmoeilijkheden, zelfs rolstoelgebruikers...